0472 95 72 72 jan@vastra.be

GRONDEN GEZOCHT


Vastra is actief op zoek naar nieuwe projectgronden in heel Vlaanderen. Bent u eigenaar van een projectgrond, mogelijk te verkavelen grond, afbraakpand of renovatieproject en overweegt u dit eigendom te verkopen? Of hebt u weet van gronden of afbraakpanden in eigendom van familie, vrienden of kennissen? Staan er oude panden in je buurt al jaren leeg? Als gevestigde projectontwikkelaar met een solide financiële basis, kunnen wij u bieden wat u echt verdient. Onze snelle aanpak staat garant voor een vlotte afhandeling.

Wie ons een tip kan geven kan rekenen op een uiterst aantrekkelijke aanbrengpremie.

Wenst u niet zomaar uw eigendom te verkopen maar zelf een project te realiseren op die begeerde ligging. En dit in samenwerking met een gevestigde projectontwikkelaar? Heeft u al eens gedacht aan een vastgoedruil zonder daarbij zelf risico’s te nemen of uw kostbare tijd en energie te moeten investeren?

Wat dacht u van een vastgoedruil waarbij u naar wens de keuze maakt uit enkele appartementen in de nieuwe residentie, volledig afgewerkt met hoogstaande materialen en stipt op tijd opgeleverd? Die nieuwbouwappartementen leveren u nadien niet alleen een jaarlijkse huurwaarde op die veel hoger is dan voorheen, maar garanderen u ook een sterke meerwaarde.